Bazı kadınlar için güzelleme

 

Bazı kadınlar için en güzel mevsimdir yaz; sokaklar gece geç saatlere kadar ışıklı ve kalabalıktır, sıcak evlerinde bunalan insanlar kendilerini balkonlara ya da kapı önlerine atmışlardır.

 

Bazı kadınlar için en güzel mevsimdir yaz; çünkü o kadınlar, koruyucu meleklere ihtiyaç duymazlar. Kendi başlarına dışarı çıkar, kendi başlarına dolaşırlar. Yanlarında bir "adam" olsun diye aklının yatmadığını, gönlünün ısınmadığını takmazlar kollarına.

 

Bazı kadınlar için güzellik, zekâ ve ahlak kavramları alışılmışın dışındadır.

 

Yerli yersiz öyle çok kişiden, öyle çok duymuşlardır ki bu kavramları, duymaktan çok hissetmeye odaklanmışlardır. Güzel olan ne varsa bulana kadar, kendi içlerinde aramışlardır.

 

Bazı kadınlara birileri, "Sen çok güçlüsün," dediğinde gülüp geçerler, bunun hiç inandırıcı olmadığını en iyi onlar bilirler.

 

Çünkü bir kış gecesi işyerinden eve dönerken ıssız sokaklardaki hayali gölgelerle girdiği savaşları yenik bitirme kaygısını yine sadece onlar bilirler.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.