KİTAP Haber Girişi : 31 Ocak 2024 01:40

Saynur Altay, şiirseverlere kitabını imzaladı

Saynur Altay, şiirseverlere kitabını imzaladı
'Doğayı Okumak' temalı Bodrum Kitap Günleri'nde genç şair Saynur Altay, fuarın son günü şiirseverlere ilk kitabı 'La Perdesin -DE Öleyim'i imzaladı.

Bodrum Belediyesi ile Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle 27 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 'Doğayı Okumak' temalı Bodrum Kitap Günleri'ne bu yıl da kitapseverlerin ilgisi büyük oldu.

 

Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kitap fuarında yazar söyleşileri, kampanyalar ve Bodrum Belediyesi stantları oldukça dikkat çekiciydi.

 

28 Ocak Pazar günü başlayan etkinliklerde, Ayşe Kulin ile Pelin Batu'nun söyleşi ve imza günü vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 

Akşam saatlerinde ise Tunay Devrim ve Edip Yeşil'in 'Öyle Bir Yere Geldik ki... Hiçbir sokağın adı yok' adlı sergisinde deprem temalı fotoğraflar katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

 

Özel Kalem Müdürü Çağdaş Uyar'ın Bodrum'da Yerel Siyaset kitabının imza günü ise sevenlerinin katılımıyla gün boyu devam etti.

 

 

LATİFE TEKİN'DEN MİNE SÖĞÜT'E EDEBİYATIN RENKLİ SİMALARI

 

29 Ocak Pazartesi kitap fuarı kapsamında söyleşiler ve imza günleri yapılırken Prof. Dr. Süha Özkan, mimar Ahmet Berk ve yazar Latife Tekin'in 'Kent, Mimarlık ve Edebiyat' üzerine söyleşisi gerçekleşti.

 

Ardından Mehmet Ülküm ve Mine Söğüt'ün 'Çocukluğumun Gümüşlüğü' konulu söyleşisi ve imza günü ilgiyle takip edildi.

 

Yazar Polat Özlüoğlu ile 'Okumanın Doğasında Kitap Kulüpleri ve Yazar ile Sohbet' etkinliğinin yanı sıra, Özgür Mutlu'nun 'Doğada Yaşamak, Yazıda Nefes Almak” söyleşisi de dikkat çeken bir başka etkinlikti.

 

Buket Uzuner, Figen Şakacı, Zeynep Oral, Timur Soykan ve Yekta Kopan gibi çok sayıda ünlü simanın söyleşi ve imza günleriyle devam eden fuar, 3 Şubat Cumartesi günü sona erdi.

 

 

ŞAİR SAYNUR ALTAY, 'LA PERDESİN -DE ÖLEYİM' KİTABINI İMZALADI

 

Fuarın son günü olan 3 Şubat Cumartesi günü saat 14.00-16.00 arası, genç şair Saynur Altay da Herodot Kültür Merkezi'nde şiirseverlerle buluştu.

 

İz Bırakan Kalemler standında ilk şiir kitabı La Perdesin DE Öleyim'i imzalayan şaire, okuyucular aynı zamanda iki saat boyunca kitapla ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı da buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.